Trainingen & Coaching voor mediaprofessionals

Vanuit mijn jarenlange ervaring als programmamaker, producent, media-ondernemer als media-docent begeleid ik mediaprofessionals in hun carrière. Ik help je aan de slag te gaan met je eigen talent & ideeën, de juiste keuzes te maken in je loopbaan, je eigen formats te ontwikkelen, te pitchen en te beschermen, ik leer je omgaan en de juiste afspraken maken met productiehuizen, zenders enz. En ik reik je specifieke stress & burn-out tools aan voor mediasector…

Yourlifemattersinmedia is géén managementbureau, maar een specifiek talent-coaching bedrijf voor individuele mediaprofessionals en mediabedrijven.

Met YOURLIFEMATTERSinmedia bieden we o.m. volgende modules aan of werken we op maat:

  • Creativiteitsboosting voor mediaprofessionals.
  • Pitchen voor programmamakers.
  • Managen van een TV productiebedrijf.
  • Nieuwe mediatrends voor TV makers.
  • Rough Guide van de Vlaamse TV sector.
  • Gezonde work/life balance voor mediaprofessionals.
  • Loopbaancoaching voor mediaprofessionals.

Meer info: johan.tuyaerts@me.com