Optimaliseer je jobmogelijkheden in de mediasector: sollicitatie-trainingen voor mediaprofessionals ( zowel net afgestudeerde als ervaren mediamakers )

Wat?

Hoe geraak je aan de juiste job in de mediasector? In deze specifieke sollicitatietrainingen voor mediaprofessionals optimaliseren we in drie stappen jouw kansen voor die droom-job in de mediasector. In een eerste fase bekijken we jouw potential profile en CV en werken we aan je personal branding. In fase twee oriënteren we je met een korte boost sessie over de huidige markt en de nieuwste mediatrends waar je met mee moet zijn. En in fase 3 gaan we aan de slag met een concrete sollicitatie-oefening. Tot slot krijg je een aantal heel concrete leads mee om te gaan solliciteren.

Waarom?

De mediasector evolueert razendsnel. Disruptieve technologieën veranderen de markt op dramatische wijze en nieuwe spelers verdringen oude spelers naar de uitgang. Wie vandaag in de mediasector aan de slag wil moet zich meten met de nieuwe uitdagingen die de markt stelt en moet blijk geven van een goede kennis van de sector, een heel duidelijke en bewuste personal branding én de juiste oriëntatie om keuzes te maken.

Door wie?

Johan Tuyaerts is een media-expert, creatief ondernemer, media-docent en coach die al meer dan 25 jaar in de Vlaamse en internationale televisiesector actief is. Hij werkte bij Medialaan, D&D en TV De Wereld en leidde jarenlang het productiehuis Sultan Sushi waar hij programma’s produceerde als Fata Morgana, Birthday, Marsman en Danni Lowinski . Hij is ook al jarenlang docent aan de Thomas More Hogeschool in verschillende media-vakken en geeft trainingen aan o.m. De Persgroep, ZEISS en Mediarte.

Doelpubliek:

  • Pas afgestudeerde mediamakers die op zoek zijn naar hun eerste job in de sector.
  • Ervaren mediamakers die hun kansen op een nieuwe job willen verbeteren door zich beter te profileren op personal branding, sollicitatie-skills en marktkennis

Praktisch:

  • Individuele sessies ( 3 x 60’ ) , vrij in te plannen.
  • Sessies kunnen ook elk individueel geboekt worden volgens noden.
  • Prijzen:
    • 60€ per sessie. Wie de 3 sessies in één keer boekt, betaalt 160€ ipv 180€.
    • Voordeeltarief voor pas afgestudeerden: wie na september 2016 is afgestudeerd , betaalt 50€ per sessie of 150€ voor de 3 sessies.
  • Dit Gebeur, Mechelen, locatie vlakbij station (http://ditgebeur.be)

De beschikbaarheden zijn beperkt! Mail naar johan.tuyaerts@yourlifematters.be voor meer info.