life, stress- & burnoutcoaching bij yourlifematters

Op zoek naar een nieuwe richting in je leven? Wil je een bepaald probleem of uitdaging in je leven of carrière aanpakken? Op zoek naar meer productiviteit? Wil je een dreigende burn-out voorkomen of ben je herstellende van een burn-out en wil je bewuster en meer evenwichtiger in je werk en leven staan?

Als gecertificeerd life- , loopbaan en stress-& burnout-coach begeleid ik je in de zoektocht naar een andere, betere manier van leven en leer ik je anders tegen de dingen aankijken, waardoor je gedrag en houding veranderen en je meer uit het leven haalt. Ik combineer mijn eigen coachingtechnieken met mijn jarenlange ervaring en inzichten als creatief ondernemer en trainer. Contacteer me op johan.tuyaerts@yourlifematters.be of 0475517738 voor meer info of om een afspraak te maken.